Tekst-Klanten

De klanten

Jan Buijs voor Bedrijven:

Het bouwen van een nieuw kantoor of bedrijfspand is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Binnen een kort tijdsbestek dienen zeer veel beslissingen genomen te worden. De kracht van ons bureau schuilt in het zeer snel kunnen opzetten van een aantal ontwerpvarianten. Hierdoor wordt voor de opdrachtgever het beslis-traject vereenvoudigd.

LEES MEER

 

Jan Buijs voor Projectontwikkelaars:

Een goed ontwerp kenmerkt zich door een aansprekend, onderscheidend uiterlijk en een gunstige verhouding tussen bouwkosten en kwaliteit. Betrokkenheid en meedenken zijn vooral in de opstartfase voor ons natuurlijke begrippen.

LEES MEER

 

Jan Buijs voor overheid en semi-overheid:

Ontwerpen en bouwen voor gemeenten, waterschappen en overheidslichamen - zoals schoolbesturen, politie- en brandweerkorpsen - vergt een goede inleving in zowel de publieke functie als de specifieke gebruikerswensen.

LEES MEER

 

Jan Buijs voor woningcorporaties: 

Woningcorporaties dragen de verantwoordelijkheid om in een adequate volkshuisvesting te voorzien. Afhankelijk van de gemeentelijke situatie leidt dit tot nieuwbouw van eengezins-woningen of appartementengebouwen. Ook het kwalitatief up-to-date houden van de bestaande woningvoorraad is een belangrijke taak.

LEES MEERJan Buijs voor particulieren:

Bouwen: een boeiend en complex proces! Wilt u een nieuw huis bouwen op uw eigen grond? Of dient uw huidige woning ingrijpend veranderd te worden? Architectenbureau Jan Buijs kan helpen bij de vaststelling van uw wensen, die overzichtelijk samengebracht zullen worden in het zogenoemde Programma van Eisen en Wensen.

LEES MEER

Architectenbureau Jan Buijs logo
Architectenbureau Jan Buijs
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 Architectenbureau Jan Buijs | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM